Thuis in
'Het Princenhof'


Binnen handbereik van het historische hart van Boxtel - aan de oostrand van het centrum - voelt u zich prinsheerlijk in Het Princenhof.

Dat is prettig, zo hoogwaardig en lekker centraal wonen! Alles wat u nodig heeft, is vlakbij. U haalt 's ochtends uw krantje en om de hoek een vers broodje of croissantje. Daar geniet u van op uw ruime balkon of in uw lichte woonkamer. U geniet elke dag van uw woning die zo fijn centraal en in het groen ligt. Even shoppen in Oosterhof, fietsen in de Kampina, een terrasje pikken op de Boxtelse Markt; alles is binnen handbereik van uw nieuwe thuis!

Het gehele plan Princenlant, waarvan Het Princenhof fase drie is, is doordacht ontworpen en ingepast in het hart van Boxtel. De omgeving wordt volwassen, met veel nieuw volgroeid groen, leefruimte buiten en een gedetailleerde afwerking. De gebouwen zijn duurzaam en comfortabel, onder meer met warmte-koudeopslag.
Op de begane grond zijn twee groepswoningen gereserveerd voor Cello-cliënten en het plan is een combinatie van huur- en koopwoningen. U ontmoet in Het Princenhof uw nieuwe buren, een mix van bewoners in alle leeftijden. Iedereen voelt zich er thuis!

Contact

Projectontwikkelaar van Project Princenlant:
Hurks Vastgoedontwikkeling
Tel: 040-2626200
www.hurks.nl

Makelaar van Project Princenlant:
Nuyens Makelaars
Tel: 0411-676448
www.nuyensmakelaars.nl

Woonstichting St. Joseph
Tel 0411-659100
www.sintjoseph.nl

In samenwerking met Hydreco realiseert Hurks een Koude- en Warmte Opslag (KWO)-systeem in de bodem van project Princenlant.
Tel 073-6838350
www.hydreco.nl

St. Joseph:
'Het Princenhof'


De koopappartementen in Het Princenhof worden verkocht door St. Joseph in Boxtel. Deze woonstichting staat achter ruim 3.600 huurwoningen in Boxtel en Liempde en heeft verschillende nieuwbouwprojecten in huur- en koopwoningen ontwikkeld. St. Joseph is als geen ander thuis in de buurt.

U heeft dus de zekerheid van een solide en integere partner die zich al jaren sterk maakt voor goed en betaalbaar wonen in het hart van Brabant. De Woonstichting geeft van oudsher veel aandacht aan leefbaarheid.
St. Joseph is ook nauw betrokken bij de nog op te richten Vereniging van Eigenaren. De ervaren medewerkers zijn bovendien aanspreekpunt voor onderhoud en eventueel benodigde aanpassingen aan uw woning.

Het Princenhof in vogelvlucht
Het Princenhof in vogelvlucht

Buitenzijde
Buitenzijde

detail hoek
Detail hoek

Gallerij
Gallerij