Parkappartementen (Fase 4 en 5)

Boxtel is een nieuw woongebied rijker geworden: Princenlant. In dit uitstekend gelegen gebied op slechts 5 loopminuten van het centrum van Boxtel zijn in de afgelopen periode in een drietal fasen prachtige nieuwe appartementen gerealiseerd.

Met de parkappartementen (fase 4 en 5) en de aanleg van het park rondom de gebouwen wordt Princenlant tenslotte voltooid.

Architectuur met oog voor detail

De architectuur van de parkappartementen is van de hand van de befaamde Italiaanse architect Adolfo Natalini De parkappartementen worden voorzien van een ruime entreehal met een trappenhuis en lift en een basisplattegrond met slechts drie appartementen per laag. De gebouwen worden 6 tot 7 lagen hoog, krijgen een villa-achtig karakter, en tellen ca.18 appartementen varierend in grootte van 110 tot 140 m2 GBO.

Contact

Projectontwikkelaar van Project Princenlant:
Hurks Vastgoedontwikkeling
Tel: 040-2626200
www.hurks.nl

Participant van Project Princenlant:
Gemeente Boxtel
Tel: 0411-655911
www.boxtel.nl

Makelaar van Project Princenlant:
Nuyens Makelaars
Tel: 0411-676448
www.nuyensmakelaars.nl

In samenwerking met Hydreco realiseert Hurks een Koude- en Warmte Opslag (KWO)-systeem in de bodem van project Princenlant.
Tel 073-6838350
www.hydreco.nl

Hoogwaardige afwerking en natuurlijk georiŽnteerd

De appartementen hebben een hoge kwaliteit van afwerking en zijn allemaal met de woonkamers en de bijbehorende grote balkons/ terrassen gericht op het Zuiden. Op de dakverdiepingen zijn penthouses voorzien.

De appartementen hebben ieder een eigen parkeerplaats onder de gebouwen en een eigen fietsenberging in de garage. Het parkeren voor bezoek vindt plaats op maaiveld.