Hoffelijk wonen in het hart van Boxtel

Welkom op de website van Princenlant: het prestigieuze woningbouwproject dat Hurks vastgoedontwikkeling in samenwerking met de gemeente Boxtel in het dorpshart ontwikkelt en realiseert. Princenlant maakt het mogelijk in het groen te wonen met alle voorzieningen op loopafstand. Waar eeuwen geleden al werd gesproken over 'de prinseland bij den Haagacker' wordt straks comfortabel en 'op stand' geleefd in een parkachtige omgeving.

Project Princenlant: Landelijk wonen in het hart van Boxtel

Het project Princenlant is een uniek woningbouwproject met woningen in het middensegment, dat de komende jaren in de parkachtige omgeving tussen de Hendrik Verheeslaan, de Hobbendonkseweg en de Brederodeweg zal verrijzen. Het gebied, ook wel bekend als 'Den Haagakker', omvat straks meerdere appartementengebouwen die in totaal 220 huishoudens een nieuwe woning en leefomgeving zullen bieden. En dat op een steenworp afstand van het historische dorpshart van Boxtel. Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan een eigentijdse architectuur, duurzaamheid en het parkachtige landschap. Hierdoor wordt een uitstralingsvolle leefomgeving gecreeerd die bewoners en bezoekers straks als het ware zal omarmen. En dat met alle voorzieningen op loopafstand.

Contact

Projectontwikkelaar van Project Princenlant:
Hurks Vastgoedontwikkeling
Tel: 040-2626200
www.hurks.nl

Participant van Project Princenlant:
Gemeente Boxtel
Tel: 0411-655911
www.boxtel.nl

Makelaar van Project Princenlant:
Nuyens Makelaars
Tel: 0411-676448
www.nuyensmakelaars.nl

Woonstichting St. Joseph
Tel 0411-659100
www.sintjoseph.nl

In samenwerking met Hydreco realiseert Hurks een Koude- en Warmte Opslag (KWO)-systeem in de bodem van project Princenlant.
Tel 073-6838350
www.hydreco.nl

Artist impression 'De Regent' Alle 36 appartementen
'De Regent' verkocht!


Het laatste appartement van dit prachtige project is vergeven en daarmee zijn alle 36 appartementen nu bewoond.
lees verder >>

'Het Princenhof' opgeleverd Alle appartementen
Het Princenhof (Princenlant fase 3) opgeleverd


Medio 2012 zijn alle appartementen van Het Princenhof opgeleverd aan de nieuwe bewoners.
lees verder >>

Artist impression 'De Rechter' Fase1 alles verkocht

21 bijzondere woningen in een asymmetrisch ontwerp Eigenzinnig, maar met een warm onthaal. Zo kan dit comfortabele en veilige woongebouw met 21 zeer uiteenlopende appartementen nog het best worden omschreven.

Alle 21 appartementen zijn inmiddels verkocht.
lees verder >>