Samen oriŽnteren

Als belangstellende maakt u nu als eerste kennis met de verschillende woningtypen. Laat ons weten naar welk woningtype u op zoek bent en welk ontwerp u het meeste aanspreekt. We gaan dan samen de woningtypen verder uitwerken. Want ook voor het zoeken naar een nieuwe woning geldt: samen kom je er beter uit.

Samen kopen

Denk met ons mee voordat u koopt! Zo maken we samen uw woonwensen waar in Princenlant. Want uw woonwensen staan centraal en zijn de leidraad voor de uitwerking van de woningplattegronden en de kopersopties. De financiŽle consequenties van uw woonwensen worden samen met u, voordat u koopt, in kaart gebracht. Daarnaast nemen we de tijd om u te informeren over alles wat komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning.

Contact

Projectontwikkelaar van Project Princenlant:
Hurks Vastgoedontwikkeling
Tel: 040-2626200
www.hurks.nl

Participant van Project Princenlant:
Gemeente Boxtel
Tel: 0411-655911
www.boxtel.nl

Makelaar van Project Princenlant:
Nuyens Makelaars
Tel: 0411-676448
www.nuyensmakelaars.nl

In samenwerking met Hydreco realiseert Hurks een Koude- en Warmte Opslag (KWO)-systeem in de bodem van project Princenlant.
Tel 073-6838350
www.hydreco.nl

Samen Ontwerpen

Iedereen fantaseert er weleens over, je eigen woning ontwerpen. In Princenlant kan dat! Hurks vastgoedontwikkeling wil geÔnteresseerden betrekken bij het ontwerpproces.

We willen samen met u aan de hand van de eerste schetsen van de architect de woning verder uitwerken.Tijdens een workshop zit u samen met de architect en ontwikkelaar aan tafel en uw woonwensen worden al schetsend in beeld gebracht.

Hurks vastgoedontwikkeling nodigt u uit om aan deze workshop deel te nemen. Uw woonwensen en -ideeŽn worden meegenomen bij de uitwerking van de woningen. De verscheidenheid in Princenlant is straks niet alleen te danken aan de inzet van de architecten.

Wat vooral bijdraagt is de unieke manier waarop u betrokken wordt bij het ontwerpen van de indeling van de woningen.